Over Karin

Wordt steeds meer je ware zelf met de kennis en know how van Karin.

Maak je dromen waar!

Mijn naam is Karin Looijs. Ik geef al ruim 20 jaar les in spiritualiteit, magie en tarot. Doordat ik mijn eigen spirituele pad ben gaan lopen kwam ik via cursussen, opleidingen en mijn spirituele gids steeds meer bij mijn eigen ik terecht. Ik ging mijn hart achterna. Ik maakte en maak mijn dromen waar.

Geen saaie rijtjes hier met een opsomming van wat ik tot nu toe deed.* Want om je dromen waar te maken heb je 1 truukje nodig, (en ja, je moet ook aan de slag en iets gaan doen, hé).

Ik help je graag om jouw dromen waar te maken. Jouw droom verdient het om uitgevoerd te worden. Jij verdient het! Laat me je helpen om jouw droom uit te laten komen. Mijn missie is duidelijk: “Een ieder die een droom heeft te helpen de weg te vinden.” Jouw droom is er om die waar te maken! Om ‘m te leven. Jouw droom is gemakkelijk te bereiken via het boek: de droom van je leven.

*Nu kan ik je vertellen welke opleidingen ik zoal deed... Welke cursussen ik heb gevolgd... Welke zelfstudies ik heb gedaan... Maar eigenlijk doet dat er niet toe. Nooit. Bij niemand... Het gaat erom wat je ermee hebt gedaan. Wat je hebt toegevoegd zodat het van jou werd. Welke snaar heeft wat je leerde bij jou de juiste muziek laten horen? Met andere woorden: Welke wijsheid heb je in jezelf ontdekt die synchroniseerde met dat wat je leerde? Kun je daarna nog verder leren? Dat zorgt namelijk voor het volwaardige diploma. Als jij een rechtenstudie doet en het doet je niks... Of als jij met kinderen werkt en je kunt ze eigenlijk wel achter het behang plakken... Of je werkt in een winkel en kijkt de tijd om en er komt eerst weer een vervelende klant... Grote kans dat je jouw droom voorbij loopt. Wil je niet dat jouw droom op de plank blijft liggen? Bestel het boek de droom van je leven, en leef jouw passie, jouw droom, jouw doel.

Voor hen bij wie de nieuwsgierigheid nu helemaal komt bovendrijven: Klik hier voor mijn c.v.