Combinatieconsult

Bij het combinatieconsult krijg je een tarotlegging, een engelenhealing i.s.m. met magie en spiritualiteit.

Vaak helpt het om ergens goed naar te kijken en alle positiviteit aan te wenden om te zorgen dat het goed gaat.

Heb je een probleem? Een probleem dat telkens terugkeert? Ervaar je tegenwerking? Merk je dat jij niet vooruitkomt? Spreek dan een combinatieconsult af. Een combinatieconsult is de vier in één oplossing. Het bestaat uit twee delen.

Tijdens het eerste consult brengen we in kaart wat er aan de hand is en ontvang je advies. Je ontvangt ook een engelenhealing die je voortzet (n.a.v. de instructies).

Eerste consult:

·        Tijdens het consult kijken we met tarotkaarten wat er aan de hand is en wat je goed zou kunnen helpen. Je krijgt advies van de kaarten.

·        De engelenhealing zuivert en vult aan wat het eventuele tekort is. Dit dien je thuis ook voort te zetten. Het is niet moeilijk maar je dient er iedere dag iets voor te doen.

Doordat het één en ander op zijn plaats dient te vallen is de tweede afspraak dertig dagen later. We brengen in kaart waar jij bent op spiritueel vlak en waar je naar toegaat. Je krijgt adviezen die je verder helpen om steeds (meer) jezelf te zijn.

De magische oplossing helpt je om dat wat je niet wenst om te zetten naar wat je wel wenst.

Tweede deel:

·        Binnen spiritualiteit liggen persoonlijke oplossingen. Terug naar de kern waardoor je weer op je eigen pad komt is één van de uitgangspunten. Weten waar jij wil zijn daar begint het mee. Met affirmaties en focussen kun je manifesteren.

·        Magische oplossingen helpen vooral als je zelf meewerkt. Lees ook de toelichting.

 

Je gaat naar huis met een persoonlijk op maat gemaakt advies. Je weet hoe je jezelf ook na de consulten zelf verder kunt helpen.

 

Toelichting magie:

Magie is de kunst van energie beheersen. Het is nooit een vrijbrief om alles te krijgen wat je maar wil! Het is ook zeker niet een gemakkelijke oplossing. Het kost namelijk veel toewijding, tijd en energie. Ik zet uitsluitend magie in om het positieve te benadrukken, nooit voor het negatieve! Daarnaast voer ik geen magie uit op ego- (ïstische) gronden, machtsmisbruik, willen en hebben, oordelen, manipulatie, wilsbeschikkingen van anderen, etc. Ik behoud me het recht voor om het op deze of andere (in dezelfde strekking) af te zeggen. D.w.z. er wordt dan geen magie toegepast.

Dat gezegd hebbende: Heb je zuivere bedoelingen en ben je van goede wil dan kan magie je goed helpen.

Ik zet magie voor je in en je krijgt de juiste aanbevelingen om zelf ook magisch aan de slag te gaan.

Een combinatieconsult is er voor jou. Je krijgt een op maat gemaakt spiritueel en magisch advies.

Daarnaast wordt er magie ingezet om alles in het werk te stellen voor een positieve ombuiging tot het gewenste.

Houdt rekening met de tijd die je kwijt bent. Het eerste consult kost je twee a drie uur.

Het tweede consult meestal ook zoiets maar het kan oplopen tot vier uur.

Je kunt een combinatieconsult uitsluitend aanvragen. Dat doe je hier o.v.v. combinatieconsult.