Waarom is tarot nou zo leuk?

Is tarot wel leuk dan...?

Harstikke!

Tarot is leuk omdat het mysterieus is, en als je de kaarten leert dan weet je waar het over gaat.

Tarot is leuk omdat je ermee kunt voorspellen...

Tarot is leuk omdat het je goede adviezen geeft.

Tarot is leuk omdat het je heel veel leert over jezelf.

En ook over anderen.

Doe vooral wat je leuk vindt. Want als je dat doet wat je leuk vindt dan straalt dat door op alles wat je doet. Als je lacht dan zal een ander ook gemakkelijker terug of mee lachen.

Tarot leer je echt alleen omdat je het leuk vindt. Is het niet jouw ding dan raad ik je aan iets anders te gaan doen. Maar dat telt voor alles. Het is niet rijtjes uit je hoofd leren maar leren door het te gaan doen.

Tarotkaarten leren je dieper te kijken. Achter ieder verhaal zit een achtergrond. Achter iedere kaart zit een diepgang die bepaalt hoe het er aan de voorkant uitziet. je leert tarot dan ook het beste door het te oefenen op jezelf én op anderen. Hierdoor begrijp je de diepgang steeds beter. Je raakt vertrouwd met de kaarten.

Probeer eens de proefles. Geheel en al gratis krijg je de proefles in je inbox. Je hoeft 'm alleen maar te bestellen. Dat kan nu

Als je tarot goed bekijkt dan kun je er de levensweg van de mens in herkennen. Dat geeft inzicht in jezelf en het gedrag van anderen. Wil je spiritueel groeien dan helpt tarot je verder op weg. Kom naar de lessen en leer de tarot vanaf de basis. Het zal je goed doen en je in contact brengen met de echte jij.

Terug naar blog