Het universum is er

Hoe worden dromen werkelijkheid?

Dat is shit! Je bent al tijden bezig met het volgen van je hart, het onderzoeken van alles wat er op je pad komt maar je hebt het gevoel dat het tot niks leidt. Harstikke liefdevol sta je geheel en al in je kracht te roepen in de ruimte, het leid tot niks… !!!!

Kwaad wordt je ervan! ONtPLoffing!>>> en nog meer van dat soort dingetjes…

Leuk hoor, dat velen om je heen (including me) je vertellen dat het kan, maaarrre ?!?!?!##?!?! Wil je jouw dromen meteen omzetten in daden? E-book nu bestellen

Oke. Klaar met mopperen. Tijd voor een toelichting. Nog meer weten over het universum? Lees verder

Hoe komt het nu dat sommigen iets vragen aan het universum en het lijkt altijd te lukken? Behalve bij jou? We kijken eerst even naar verscheidene mensen. Ik deel de mensen hieronder in groepen in. Om het overzichtelijk te maken. Als je weet wat je startpunt is dan weet je wat je kunt aanpassen.

Lucky shot

Veel mensen denken dat je moet geloven in het universum en de bron. Dat is niet zo. Of je nu wel of niet gelooft het is er toch wel. Sterker nog ik ken veel mensen waar het universum uitstekend voor werkt die nog nooit van het universum hebben gehoord. Ze leven gewoon hun leven. Ze volgen hun hart automatisch. Ze zitten in de flow en voelen zich helemaal super. Ze zijn wakker zonder dat ze zich bewust zijn dat ze op moesten staan. Ze staan op en leven hun leven met passie en volgen hun hart.

Keizer

Jammer genoeg zijn er ook veel mensen die hun ego volgen. Ze staan op en denken: “Hoeveel kan ik vandaag verdienen? Of hoeveel macht heb ik nodig om dit of dat te bereiken? Hoe snel kan ik nog een trapje hoger komen? Wat levert het me allemaal op? Hoe kan ik beter worden dan hem? Ik ben eigenlijk jaloers op die ander die zoveel heeft. Ik wil vooral status”

Twijfelaar

De grootste groep zit echter tussen de eerste twee groepen in. Deze groep hangt met name het volgende aan: De maatschappij draait nu eenmaal niet om mijn hart. Ik kies dus vaak voor andere dingen ook al weet ik van binnen wat ik echt anders wil. Je krijgt dan opmerkingen zoals: “Ik kan niet leven van dat wat ik in mijn hart wil. Er moet ook brood op de plank komen.” Of: “Jij hebt makkelijk praten. Jij hoeft niet voor een inkomen te zorgen. Ik vind het ook wel leuk, hoor wat ik doe… maar ondertussen moet ik wel een beetje mopperen. Wil ik er niet uitvliegen bij m’n baas dan moet ik me wel aanpassen.”

Zijn

Dan zijn er ook nog mensen die bewust zoveel mogelijk met de stroming van hun eigen hart meegaan. Deze mensen hebben ervoor gekozen om dat te gaan doen waarvoor ze hier zijn. Dit is een kleine groep. Ze kijken bewust naar de effecten die dat heeft voor alles om hen heen. Ze dienen hun eigen innerlijk waardoor ze de mensheid voor uit helpen. Dit komt door hun levenskracht die ze hebben. De levenskracht komt o.a. door te doen wat in hun hart leeft.

 

Het probleem kan dus in de kern al scheef zitten.

Lucky Shot zal zich geen zorgen maken. Deze zijn zich namelijk niet bewust van hoe het werkt.

Keizer Als je met name op ego gericht bent dan lukt het niet of nauwelijks om contact te maken met het universum. Gericht op eigen gewin.

Twijfelaar De derde groep geeft een mixed signal af. Ze dienen te kiezen tussen hun denken en hun gevoel.

Zijn Voor de vierde groep kan het lastig zijn. Soms vinden zij dat ze al zoveel doen waardoor ze vinden dat ze een soort van recht hebben opgebouwd. Dit telt ook voor de twijfelaars. Dit recht is er overigens niet.

 

We zijn allemaal geconditioneerd in geld verdienen en hoe dat dingen moeten. Als je ergens hard voor werkt dan wil je resultaat. Dit gaat niet op voor het universum. Het is geen beloning.

 

Het maakt niet uit tot welke groep je behoort. Je kunt altijd je weg tot je hart vinden. Dus ook naar het universum. Het is niet altijd gemakkelijk. Maar wel altijd mogelijk. Kijk in welke groep je zit. Het helpt je om te weten waar je staat. Het overzicht hierboven is er om het een en ander te verduidelijken. Het is niet statisch. Als je bijvoorbeeld altijd twijfelt zou je jezelf op weg kunnen helpen om wat vaker te kiezen voor dat wat jouw binnenste aangeeft. Gun jezelf de tijd om te groeien. Verwacht dat je soms wat meer ego gericht bezig bent en de andere keer geheel en al liefde. Dat is normaal. Het hoort bij de uitdaging die het leven is. Straf jezelf niet als het soms niet lukt. Het is wat het is. Soms zijn we niet liefdevol. Vaker voor onszelf niet dan naar een ander. Soms dienen we voor onszelf op te komen en dan is het ego een groot goed. Meestal merk je dat je schuift tussen dan weer heel erg Keizer en dan weer heel erg Twijfelaar. Je merkt ook zeker als je aan de slag gaat met jouw spiritualiteit)dat je vaak gewoon kunt Zijn. Dit geeft je houvast om door te gaan.

>Als je in een Zijnstoestand verkeert dan lukt het beter om het universum te bereiken.

>Het lukt de mensen in de groep Lucky shot ook maar die zijn meestal niet bewust genoeg om vragen te stellen aan het universum.

>Keizers hebben de toegang afgesloten (je ego heb je zeker nodig maar niet om macht e.d. te vergaren).

>Twijfelaars kunnen vaak de sleutels niet vinden.

Leer om eerlijk naar jezelf te kijken. Als je weet waar je vandaan komt dan kun je gemakkelijker bepalen waar je naar toe gaat.

Contact met het universum is er als jij geheel en al jezelf bent. Je bent heel, wakker en gewoon jij, die je IK noemt. Dit geheel en al jezelf zijn doe je door zoveel mogelijk jouw passie en je levensdoel te leven. Ik schreef al eerder een blog over spiritualiteit. Bekijken

 

Hoe dan?

>Stel je vraag op een duidelijke en heldere manier aan het universum.

>Durf te vragen: Vraag wat je wil. Uit die vraag.

>Eis niks. Vraag!

>Heb je een wens in plaats van een vraag? Stel die dan duidelijk aan het universum.

>Visualiseer dat wat je overlegt met het universum.

>Stem wat je wenst af op jouw gedrag, op je vraag, op je visualisatie en op jouw hele zijn. Ben zuiver. Ben helder en één met alles wat je wenst.

>Leef in liefde en verspreid dit. Je ontvangt dit ook terug.

>>>Laat dan je vraag of wens los. Probeer niet de hele tijd de boel te overdenken of uit te denken. Laat het gaan.<<<

>Ben dankbaar. Voor alles om je heen. Dankbaar zijn is de grootste schakel in alle contacten op aarde en ver daarbuiten. Zeg dus dank je wel .

 

Het universum antwoord op mysterieuze wijze. Let op tekenen die jou wat zeggen. Veren , wolken, dromen, dagdromen, gesprekken, liedjes etc. Of je hebt opeens een idee. Je antwoorden volgen altijd in een vorm die voor jou herkenbaar zouden dienen te zijn. Vaak gebeurt dat wat je wou en heb je niet door dat er respons langs kwam.

 

Hopelijk helpt dit je op weg om een goed contact te hebben met het universum. Het houdt in ieder geval de lijnen open. Ben niet teleurgesteld als jouw wens niet beantwoord wordt. Of als je een vraag hebt gesteld dat er geen advies of een ander bruikbaar antwoord uit rolt. Neem het leven zoals het is. Droom groot. Verwacht een wonder. Neem zelf altijd het nodige initiatief. Wachten bij de geraniums of gewoon vanuit je luie stoel is meestal niet je beste optie. Maak alvast de bodem voor dat wat je wenst klaar. Dan is het makkelijker zaaien. De oogst is dan bijna binnen.

Mijn bericht aan het universum: Ik wens dat ik met deze blog velen kan helpen, dank u wel.

Groet Karin

p.s.

Als je wil kan ik je verder helpen. GRATIS. Kijk nu magische inspiratiemail

Zoek je antwoorden en inzichten? Bekijk meteen hoe ik je kan helpen.

Geraadpleegde bron: Emotioneel evenwicht; Roy Martina

Terug naar blog