Paranormale Gave, jij hebt dat ook!

Toen ik helder wist dat ik een paranormale gave had wist ik niet wat me overkwam... Het was niet zo dat ik niet eerder opmerkte dat ik soms kon voorspellen, maar om het nou zo te noemen?!

 

Iedereen, echt iedereen heeft paranormale gaves.

Je kunt het het beste vergelijken met:

  • De één kan het beste dit, of dat en de ander weer het volgende.
  • De één kan goed tekenen en de ander kan goed wiskundige formules oplossen (of andere dingetjes dit is een voorbeeld). 
  • Hetzelfde geldt voor gaves: De één is goed in helder zien en de ander is goed in helder weten (of andere dingetjes dit is een voorbeeld)

Maar iedereen kan een beetje tekenen, en iedereen kan wel wat van wiskunde. Het één wat beter dan het andere maar even daargelaten of je wat mist in je hersenpan of iets anders, de meeste mensen kunnen het. Ik kan echt verschrikkelijk slecht tekenen en van wiskunde bak ik ook niet veel. Maar mankeer niks aan mijn hersenpan... voor zover ik weet dan. Maar iets ervan dat lukt nog wel :).

Bij het hebben en ontwikkelen van gaves is het net zo verdeeld. We hebben het allemaal, we kunnen het niet allemaal even goed. Maar iedereen kan het! Want ook in gaves zijn er gradaties en onderverdelingen (helder weten-voelen-zien-ruiken-proeven en horen). Maar soms kun je er niet bij.

Het er niet bij kunnen

Dit komt door het volgende:

Wij zijn allemaal spirituele wezens die een fysieke ervaring hebben.

Maar wij ervaren bijna allemaal dat we een fysieke ervaring hebben en vinden onze weg naar ons spirituele wezen op een later moment of nooit.

Het bestaat ook dat we heel sterk in verbinding staan met ons eigen (hogere) zelf zonder dat we daar weet van hebben.

Het zit ongeveer zo:

De Bron

Je bent onderdeel van de bron. In de bron heerst een hoge trilling. Een hoge trilling ontstaat door onvoorwaardelijke liefde. Het is door dit dat het lukt om door middel van scannen de ander te begrijpen, als een soort van informatie uitwisseling. Je gaves zijn er o.a. dus om informatie uit te wisselen. Je weet zo hoe het met de ander gaat en of je die zo kunt helpen.

dan gaat het verder...

Je reïncarneert.

Je komt op aarde om lessen te leren. De te leren lessen die je in de bron hebt bepaald samen met je gidsen, zijn nou niet bepaald gemakkelijk. Vaak zijn de lessen erop gericht om je staande te houden tussen het tumult van alle dag. En dat is nogal wat! Oorlog, haat, dood, verderf, geweld, ruzie, jaloezie, egoïsme, ziekte, armoede, verraad, angst, verstoting, bedrog, misleiding, etc. kortom alles wat niet met onvoorwaardelijke liefde te maken heeft.

Je hebt een fysieke ervaring. Je merkt aan jezelf dat je aan het overleven bent. Je wordt harder. Je moet wel wil je je staande houden tussen alles wat niet onvoorwaardelijke liefde is. Je spirituele wezen raakt al snel op de achtergrond. Het start al vanaf dat je geboren wordt. Bij de één wat meer dan bij de ander. Ondanks dat je ouders het beste met je voor hebben maken ook zij deel uit van de fysieke wereld op dat moment. Iedereen om je heen eigenlijk. Dat blijft ook zo de rest van je leven. De fysieke wereld is de harde leerschool waar je groeit door de lessen die je er leert. Het groeien komt jouw spirituele wezen ten goede.

Onvoorwaardelijke liefde zijn

Wil je dus jouw gaves oppoetsen? Dan helpt het om onvoorwaardelijke liefde te gaan zijn. Door jouw onvoorwaardelijke liefde sluit je veel narigheid buiten. Je maakt contact met jouw spirituele wezen. Jouw eigen ik. Jouw hogere zelf. Jij bent dan één met jou. Jij bent een spiritueel wezen.

Kun je dan meteen helder zien? Helder weten? Ja en ook weer nee. Hier moet je in groeien. Letterlijk. Je dient te oefenen. Schrijf op wat je voorziet/voelt etc. en schrijf ook de uitkomst van je voorspelling op. Je hebt vaak jaren vastgezeten in je fysieke ervaring waardoor het moeilijk is om bij jouw spirituele wezen te komen. Het kost moeite om je ego van de echtheid (want dat is je spirituele wezen) te onderscheiden.

  • Krijg je dan geen lessen meer te leren? Jazeker wel! Je bent een spiritueel wezen met een fysieke ervaring. Je ervaart nog steeds lessen.
  • Helpt het dan niet om je spiritualiteit te omarmen? Jazeker wel! Het helpt je altijd verder als je onvoorwaardelijk lief kunt hebben. Jouw spirituele wezen staat namelijk rechtstreeks in contact met de bron. De bron bestaat door zijn onvoorwaardelijke liefde uit alles.

Ga gewoon op weg, aan de slag en kijk hoe het voor jou is. Let wel: Jij kan het!

Wil je jouw intuïtie vergroten? Steeds meer jezelf zijn? Geef je op voor de cursus Intuïtief Levenspad

Wil je leren manifesteren? Weten wat je nog meer kan? Ontdek meer op de droomdag

 

Terug naar blog