Geld wensen met behulp van 23 stappen

Magisch geld verkrijgen

Geld wensen met magie. Magisch geld verkrijgen.

Om magisch te werken dien je best wel veel “voorwerk” te verzetten. Ik zal het uitleggen:

Magie is een levenswijze. Er zijn verschillende soorten richtingen binnen die levenswijze. Je hebt wicca’s, druïden, natuurheksen, en nog een heel rijtje heksen, magiërs en nog veel meer stromingen met een andere visie en grondslag.

Ze hebben echter wel een aantal dingen gemeen: Bijna allemaal hangen ze het goede aan en is men er voor het goede zoveel mogelijk te benadrukken, uit te drukken en te bewerkstelligen. De uitdrukking: “Wie goed doet goed ontmoet,” staat als het ware bij hen op hun voorhoofd geschreven. Je doet geen kwaad aan mens, dier, plant en de wereld is ook iets wat van toepassing is. Daarnaast is het heel belangrijk dat je je spiritueel ontwikkeld. Zo kun je jouw volledige potentieel ontsluiten en dat zijn/leven hier op aarde. Het goed kennen van jezelf waardoor je het beste van jezelf naar boven haalt is hierbij onontbeerlijk.

Ik noemde het het voorwerk maar als je eenmaal a zegt en hier in gaat staan dan houdt het na b nooit meer op. Het wordt jouw motto, jouw levensvisie, jouw werkelijke aard, en het zorgt ervoor dat je je niet meer afvraagt of dat je jouw rekeningen iedere maand kunt betalen. Niet omdat je je kop in het zand steekt maar omdat je weet. Klinkt gek he? Als je weet dan hoef je je dus geen druktes te maken over geld, liefde, zorgen, ruzie, vrede, verdriet, beter voordoen en vriendschap. Dat wil niet zeggen dat als het je bijvoorbeeld aan een van deze dingen ontbreekt dat je niets hoeft te doen…

Juist wel! Als het mij aan geld ontbreekt dan dien ik van de bank af te komen, de juiste actie uit voeren en zorgen dat het gebrek ophoudt. Kan je dan niet magisch geld binnen krijgen? Jawel hoor. Dat kan zeker! Maar om dit magisch te bewerkstelligen dien je toch echt te weten.

Dit weten komt uit de bron. De bron is dat waar wij allemaal uit komen en ook weer naar terug gaan. Het wordt ook wel het hiernamaals genoemd of het universum. Je komt bij dit weten door je spiritueel te ontwikkelen. Het weten is er onvoorwaardelijk, voor en van iedereen. Alleen niet iedereen maakt er gebruik van. Dit komt o.a. doordat er blokkades in de weg zitten. Deze blokkades kun je opruimen door je spiritueel te ontwikkelen.

Met het opruimen van blokkades uit jouw leven maak je een begin om jouw potentieel te gaan zijn en leven. Wat dat is daar kom je alleen achter door je pad te gaan bewandelen. Dat is het uitgangspunt voor je spirituele pad. Daarnaast is het zaak om vaak te mediteren zodat je steeds meer bij jezelf komt en de bron.

Ben echt. Ben jij. Doe wat jij echt bent. Doe hoe jij echt bent.

Heb het leven, het jouwe en die van anderen lief. Uit dit.

Hieronder volgen aanwijzingen om magisch meer geld in je leven te brengen. Breng het bovenstaande in je leven en je zult zien dat het je helpt om daar te komen waar je wil.

 

 

Tip 1

Ben vanaf nu vaker dankbaar. Spreek na je wens altijd jouw dankbaarheid uit. Dankbaarheid schept dankbaarheid. Dat wil zoveel zeggen als dat je klaar bent om het goede te ontvangen en te geven.

Tip2

Trek iets groens aan. Groen trekt geld aan. Ga je bijvoorbeeld naar de bank of een hypotheekverstrekker trek dan iets groens aan. Dat mag een sok, een onderbroek of geheel en al groen zijn. Het maakt niet uit groen helpt bij geldzaken..

 

Tip 3

Stop een basilicumblaadje in je beurs. Of steek deze bij je pasjes. Let bij het laatste wel op want een basilicumblaadje geeft wel wat af. Je wil natuurlijk niet dat je pasjes onder de basilicum sap komt te zitten.

Tip 4

Schrijf met stift op een laurierblaadje jouw wens. Als het geld is schrijf dan het bedrag op wat je nodig hebt. Visualiseer het bedrag en wat je met het geld gaat doen. Verbrand dan het laurierblaadje. (Let op met dampen die vrij komen bij verbranding en doe dit bij voorkeur buitenshuis met een emmer water in de buurt).

Tip 5

Affirmaties. Je kunt ze opzoeken op internet of eentje maken die bij je past. Een affirmatie plaats je in de tegenwoordige tijd en bevat geen ontkenningen.

Bijvoorbeeld:

  • Ik heb geld in overvloed.
  • Ik heb altijd geld.
  • Ik ben rijk.

Tip 6

Teken een rune teken van rijkdom op een groen papiertje (een pijl met een lange staart en een normale driehoek die naar boven wijst is bijvoorbeeld een rune teken voor succes en rijkdom) Rune tekens met hun bijbehorende correspondenties kun je gemakkelijk vinden op internet. Zeg daarbij: “Ik heb geld in overvloed.” Of bedenk zelf een positieve affirmatie die je helpt. Stop het papiertje in je broekzak, je beurs of plak het op de spiegel zodat je het telkens ziet en herhaalt.

Tip 7

Heb je een auto nodig, een baan of iets anders groots: Wens dan dat en niet het geld wat je ervoor nodig hebt. Let erop dat wat je nodig hebt ook echt nodig is.

Tip 8

Krijg je na het wensen een baan aangeboden of een gedeelte van het bedrag waar je om vroeg? Aanvaard dan wat je kreeg. Soms is dat wat je kreeg bij nader inzien genoeg.

Tip 9

Wens je wens met wassende maan. Je wens wast zo naar vol. Dat wil zeggen je wens groeit.

Tip 10

Doe je wens om geld op de donderdag.**

Tip 11

Zoek het teken voor Jupiter op (internet). Teken dit teken met je vinger op je spaarpot, je beurs of dat waar je jouw geld bewaard. Zeg iets als: “Dit geld vermenigvuldigt zich tienvoudig. Zo zal het zijn.”**

Tip 12

Visualiseer jouw gewenste bedrag. Doe dit iedere dag een paar minuten.

 

Tip 13

Brand een gouden kaars. Zeg daarbij een affirmatie op die van toepassing is. Kras met een spijker of stift het gewenste bedrag in de kaars. Laat de kaars helemaal opbranden.

Tip 14

Maak een affirmatie in je e-mail handtekening, je mailadres of in je wachtwoorden. Je herhaalt zo telkens dat wat je wenst.

Tip 15

Ontwikkel een liefde verhouding met geld. Betaal je rekeningen op tijd. Ben blij dat je deze kunt betalen en blij dat je de ander daarmee ook weer verder helpt. Het helpt je doordat je geld vrij laat stromen.

Tip 16

Ben dankbaar voor wat je ontvangt en dat wat je weggeeft. Het zorgt ervoor dat de geldstroom positief blijft. Als je onvoorwaardelijk schenkt dan verricht je een goede daad. Je krijgt altijd drie maal terug van dat wat je weggeeft.

Tip 17

Visualiseer de gewenste (geld) uitkomst. Brand een blauwe kaars. Begin daarmee op een donderdag. Brand vanaf nu elke dag een blauwe kaars. Doe dit 7 dagen.**

Tip 18

Je kunt hetzelfde doen (lees tip 17) maar dan met een gouden kaars. Start dan op zondag.**

Tip 19

Als je er aan kunt komen dan helpt het om tarwekorrels in je tas of beurs te doen. Neem dan drie tarwekorrels.**

Tip 20

Vraag (geld)hulp aan AA Michaël op zondag. Vraag vriendelijk om hulp, plaats jezelf eerst in een bol van wit licht en zeg dank je wel.**

Tip 21

Abonneer je op mijn magische inspiratiemail. Ik hoor je denken…: “Ja hoor, tuurlijk…”

Tuurlijk! In mijn magische inspiratiemail die bijna iedere week verschijnt krijg je altijd een goede spirituele, magische of tarot tip.  Meteen aanmelden.

Tip 22

Schenk af en toe en wanneer je het kunt missen aan een goed doel. Kun je niets missen of wil je dit niet? Geef dan wat van je tijd aan een ander die het goed kan gebruiken.

Dat wat je wenst in je leven geef je weg. Dan komt het vanzelf naar je toe.

Dus wens jij geld? Geef geld uit en geef geld weg, deel (wat je kunt missen dan hé, je moet er geen probleem bij creëren!).

 

Tip 23

Sluit iedere magische wens af met het volgende:

Zeg: “Zo zal het zijn. Zonder schade te berokkenen door wat ik wens*. Dank je wel.”

*Je wil natuurlijk niet iets verkrijgen waarbij een ander daar onder lijd.

 

Er zijn veel mogelijkheden om te groeien in je magie. Het belangrijkste blijft echter dat magie een levensvisie is die je op een andere manier leert leven dan dat je voor je magische pad deed. Je krijgt als het ware een andere bril. Alle dingen om wensen uit te laten komen zijn tools die te maken hebben met kracht. Het belangrijkste blijft echter de kracht van jou. Jouw kracht zorgt ervoor dat dingen werken. Door het bewandelen van jouw spirituele pad maak je jezelf tig keer sterker, dus krachtiger en het zorgt dat jouw magie supergoed werkt.

Deze tips zullen je helpen om geld aan te trekken. Of dat het altijd geheel en volledig zal lukken dat kan ik je niet beloven. Maar je weet nu dat het van nog meer factoren afhankelijk is en wat je zou kunnen doen als je dat wil om verder te komen.

Ik wens je veel succes! Maar bovenal genoeg geld om verder te kunnen.

Groet Karin

 

**Bronvermelding:

tip 11 uit Toverkunsten, Skye Alexander

tip 17/18 uit Heksenwijsheden, Brenda Knight

Tip10/19/20 uit de positieve kracht van magie en rituelen, Nicole Sommesous

 

Terug naar blog