Tips voor nieuwe maanwensen

Maanwensen die lukken (12 stappen)

Waarom werken mijn maanwensen niet?

Als je maanwensen niet werken dan heb je misschien wat stappen overgeslagen. Dat kan al zo zijn doordat je meteen van stap A in Z wil zitten. Bijvoorbeeld je wenst een huis maar je hebt geen baan waardoor je het huis niet kunt betalen. Of je wil directeur zijn van een bedrijf maar mist de juiste diploma’s. Ben realistisch in wat je wenst. Maar het kan ook voorkomen dat je niet precies weet hoe dat een nieuwe maanwens tot stand komt.

Maanwensen werken. Je dient alleen wat achtergrondinformatie te hebben.

Neem de juiste Maan-stappen . Ik ga je uitleggen hoe het werkt:

Het is eigenlijk heel gemakkelijk. Ik schrijf hieronder stappen zodat jouw wensen op het ritme van de maan zeker zullen slagen.

Veel mensen leggen hun kristallen en stenen buiten met volle maan. Men weet dat stenen opgeladen en wel na zo’n maanbad weer terug hun energie hebben.

Maar wat zou je nog meer kunnen ondernemen? Want je kunt toch echt wel dingen met de maan en zo…?

Is het moeilijk?

Moet je er heks voor zijn?

Ik kan het vast niet? Of wel?

Iedereen kan leven op het ritme van de maan. Waarom werken je maanwensen niet? Omdat je de juiste maan-stappen dient te zetten. Op de juiste tijd én met de juiste corresponderende vragen op die tijd.

 

Ik geef hieronder wat lijstjes zodat je weet wanneer welke maanfase is.

In 2023 is het op de volgende dagen nieuwe maan:

21 januari/20 februari/ 21 maart/20 april/ 19 mei/18 juni/17 juli/16 augustus/15 september/14 oktober/13 november/13 december

Na de nieuwe maan wast de maan naar vol. Dit duurt ongeveer 2 weken. Het hele proces ongeveer negenentwintig en een halve dag.

In 2023 is het op de volgende dag volle maan:

7 januari/5 februari/7 maart/6 april/5 mei/ 4 juni/3 juli/ 1 augustus/31 augustus/29 september/28 oktober/27 november/27 december

Voor informatie over de maan die niet spiritueel is kijk je bijvoorbeeld op wikipedia.

Voor verdere informatie over de actuele maanstanden en maanfases google effe. Je vindt ook de andere fases van de maan. Zoals eerste kwartier en afnemende maan bijvoorbeeld. Ook deze maanfases zijn belangrijk. Het zijn net als volle maan en nieuwe maan, dagen die een verandering brengen in energie. Maar als je voor de eerste keer in je leven wil gaan werken met de maan, (of als het telkens niet lukte) dan is teveel informatie nogal verwarrend.

De onderstaande informatie is een gemakkelijk (lekker in stappen) te volgen patroon van de nieuwe maan. Je kunt hierdoor jouw wensen gemakkelijk manifesteren.

Kan het niet moeilijker dan?

Natuurlijk wel…

Je kunt er ook nog astrologie op los laten. Sterker nog als je je hierin verdiept dan lukt manifesteren met de maan nog beter.

Je kunt er ook nog magie bij halen.

Heb je echter nog nooit geleefd op het ritme van de maan en zegt dit je allemaal niks… Maar zou je wel eens willen proberen?

Lees dan vooral verder. Dan laten we voor nu, de moeilijke stukken over aan anderen. Zo kun jij gewoon stappen zetten. Of de puntjes op de i voor als je al weet van de hoed en de rand.

Werkt het dan wel?

Jazeker! Je gaat immers gebruik maken van de energie en helder zijn in je wensen.

 

We maken een kleine maan-stappen kalender:

Stap 1

Neem op jouw kalender de maanstanden over zoals ik die zojuist heb opgegeven. Ik vind een papieren kalender gemakkelijk. Maar doe het vooral op jouw manier, dat werkt altijd het beste.

Stap 2

Zet ook een dag of drie vooraf een herinneringsteken zodat je weet dat je dan al je voorbereidingen dient te treffen.

Stap 3

Zet daarna een herinneringsteken +/-3 dagen na de maanfase. Tot zolang kun je gebruik maken van de energie van de volle of nieuwe maanstand.

Stap 4

Een paar dagen voor nieuwe maan bedenk je wat je zou willen. Wat past er bij deze maanfase?

-alles wat nieuw is.

-alles wat start, of dient te starten

-alles wat dient te groeien.

Let op: afvallen, stoppen met roken, relatie verbreken e.d. passen niet in deze fase.

Stap 5

Maak een wens van wat je wil. Bijvoorbeeld:

-Heb je een bedrijf en wil je dit laten groeien? Omschrijf wat je wil en hoe je dit wil.

-Wil je een nieuwe liefde aantrekken? >>> Let op dwingen mag niet! Maar omschrijven welke koene ridder of bevallige jonkvrouw jou zou kunnen bekoren mag wel.

-Wil je iets nieuws leren, ondernemen, creëren? Als je het duidelijk hebt hoe of wat dan kun je hier jouw eerste stappen zetten.

Bekijk ook de droomdag: Meteen lezen

Stap 6

Nou komt het: Je nieuwe maanwens zet je uit op de dag na nieuwe maan. Dit is de belangrijkste maan-stap!

Stap 7

Heb je geen tijd gehad om jouw maanwensen op de juiste dag uit te zetten? Dan heb je nog een paar dagen de tijd om dit te doen. Tot je volgende herinneringsteken.

Stap 8

Het helpt om je wens te visualiseren.

Stap 9

Het helpt als je gelooft dat de wens jou toekomt.

Stap 10

Na je laatste herinneringsteken laat je de wens los. Geef het mee aan het universum. Weet dat jouw wens is geplaatst en denk er niet meer aan. >> Zie het zo: Als je iets hebt besteld op internet dan kun je volgen wanneer jouw pakje binnenkomt. Waarschijnlijk kijk je daar ook naar. Maar je gaat niet honderd keer kijken of je pakje toch wel echt goed is besteld. Of dat het toch wel echt onderweg is? Net zolang totdat het binnen is, toch? Je kijkt waarschijnlijk een paar keer of het allemaal klopt en daarna laat je het los totdat het pakje er is.<< Zo doe je het ook met wensen.

Stap 11

Zeg bij alles wat je wenst: “Dank je wel.”

Stap 12

Blog: Volle maan stappen

 

Ik hoop dat al je wensen waar worden.

Groet Karin

p.s.

 

Dat wat je wenst dichterbij brengen? Doe de gratis droomquiz. Je krijgt inzicht in wat je verder helpt.

 

 

 

Terug naar blog