Sprankelende sterren na huis reinigen

Je huis reinigen

Waarom zou je een ruimte zuiveren?

Je voelt dat er energie hangt die je niet wenst, je voelt dat er iets zwaars achter is gebleven en je wil daarom de lucht klaren in je huis. Doordat je jouw ruimte zuivert merk je dat de zon weer een beetje gaat schijnen in jouw huis. Je huis hoort te voelen als een veilige haven. Het is om te wonen, het dient te voelen als een warm bad. Of een verkwikkend bad 😊. Je laadt op in je huis. Het is een rustpunt. Als je jouw huis zuivert dan komt jouw rust en laadstation weer in balans.

Hoe zuiver je een ruimte?

Sommigen zweren bij salie. Ze kopen dan een stick waarin salie bijeengebonden en roken daarmee een ruimte uit. Dat kan , hoor… Ik vind het altijd behoorlijk stinken én brandgevaarlijk. Dus dat ga ik je zeker niet aanraden.

Er zijn vele manieren om een ruimte te zuiveren de vraag is echter wat je nodig hebt en waar het voor bedoeld is. Zodoende kun je beter de hoe-vraag beantwoorden.

*Voel je aanwezigheid van een entiteit?

*Wil je mediteren in de ruimte en het daarom een soort van inwijden?

*Wil je je ruimte zuiveren van teveel energie, of niet zo’n fijne energie? (bijvoorbeeld dat wat bezoek heeft achtergelaten)?

*Of wil je voordat bezoek of een cliënt langskomt jouw ruimte zuiveren?

*Ben je pas ergens gaan wonen en wil je zorgen voor een zuivere energie in je huis?

*Als jouw vraag er niet bijstaat: Stay tuned ik kom daar aan het eind van deze blog op terug.

 

We lopen ze allemaal even na:

Entiteiten

Een entiteit is een ziel dat om welke reden dan ook hier op aarde rondhangt. Ben altijd netjes en beleefd tegen een entiteit. Houd geen klopjacht. Doordat je niet weet met wie je te maken hebt is het geen goed idee om agressief te worden. Ik hoor vaak klanten van me zeggen dat ze het volgende doen: Ze roepen agressief: “Ga weg!” Waarna er soms ook een hele scheldpartij losbarst. Geen goed idee!

Een entiteit kan heel vervelend worden. Ongrijpbaar zelfs. Dit wil je niet! Als je niet weet hoe dat je van een entiteit afkomt, of je voelt op veel plekken een verkeerde energie schakel dan een medium in die dit voor jou verhelpt. Ik ben heel erg van het DIY maar bij entiteiten raad ik je toch aan dit te laten verhelpen. Je kunt dit leren… Maar je hebt een lange adem nodig eer dat je zover bent. 

 

De grootste uitdaging zit ‘m in het volgende: Een entiteit die blijft hangen is er omdat:

*Je deze op de een of andere manier ruimte geeft. Dit kan bewust of onbewust zo zijn.

*Je bent in gesprek gegaan met de entiteit, of je hebt duidelijk laten weten dat je de entiteit waarneemt.

*Jij of iemand anders in jouw huis verkeert in zwaar weer: bijvoorbeeld een (zware) identiteitscrisis, of depressiviteit, psychoses, pubers die van alles proberen, er heerst angst, haat enzovoorts.

*Zelden: De plaats waar je woont is onzuiver: dit kan door ley-lijnen of vorige bewoners zo zijn. Zie voor ley-lijnen .

Dit zijn zaken waar jezelf wat aan kunt doen. Sterker nog als een medium een ruimte komt zuiveren en je doet vervolgens niets aan de omstandigheden waardoor het allemaal is ontstaan dan heb je binnen no time weer stront aan de knikker. Oftewel weer entiteiten rondom jouw huis of in ruimtes in jouw huis. En een medium is meestal niet goedkoop. Dat is terecht. Een goed medium pakt dit grondig aan. Het kost enorm veel energie om een ruimte of laat staan een heel huis te zuiveren.

 

Wat dien je in ieder geval te doen?

De ruimte die jij biedt aan een entiteit daar stop je mee. Hoe dan? Stel de entiteit laat zich vooral waarnemen in een gangetje. Dat is lekker donker en prettig om te verschuilen. Jij krijgt altijd de kriebels als je door het gangetje moet. Dus super voor de entiteit. Want doordat jij de kriebels krijgt voedt je de entiteit. Als je gewoon door het gangetje zou lopen zoals je normaal zou doen, is er niks aan de hand.

Allereerst bedenk bij alles wat je doet: Wie leeft hier? Wie betaalt de huur? Wie maakt hier schoon? Wie heeft recht om hier te zijn? Ik denk dat je antwoord is: “IKKE.”

Een entiteit hangt hier, woont en leeft hier niet, betaalt zeker geen huur, schoonmaken: was het maar waar, en heeft geen enkel recht op jouw gang! Alles wat ooit geleefd heeft, heeft ooit geleefd. Die tijd is dus geweest. Jij en ik en nog een heleboel anderen leven NU. Het recht van het NU leven zorgt, dat wat dan ook, wat niet meer leeft in het NU geen rechten kan laten gelden.

Met andere woorden dood is dood en heeft geen recht meer om hier te zijn. Natuurlijk kun je wel praten met een geliefde overledene maar dat is voor een ander blog. Houdt altijd goed in de gaten dat jouw geliefde overledene waar je mee communiceert ook echt die persoon is. Je zal de eerste niet zijn die contact heeft met tante Pietje terwijl het niet echt tante Pietje is, of met andere woorden dat tante Pietje degene is die is blijven hangen als entiteit. En daardoor dus heel vervelend is en niet meer zo leuk als de tante Pietje in levende lijven. Ook tante Pietje is er niet meer en kan geen rechten doen gelden in het hier en Nu.

Je dient dus jouw recht op te eisen zonder gelijk met de deurwaarder en een dwangbevel op de deur te bonzen, en bij voorkeur heb je een medium laten helpen om de entiteit daar te brengen waar dat deze hoort. Hoe kun je jouw recht opeisen?

Dat doe je o.a. zo:

*Visualiseer de ruimte vol licht. Het liefst laat je een lichtstroom binnen lopen vanaf de nok van je huis en visualiseer je dan ook dat het licht overal in en om je huis is.

*Plaats zegeningen op deuren en ramen. Je vindt hier hoe dat, dat het beste gaat: Tel je zegeningen.

*Vraag aartsengel Michaël je te helpen in moed en om je te beschermen. Vraag aan AA Michaël of deze de ruimte ontdoet van ongewenste energieën.

*Vraag aartsengel Jofiël om je te helpen jouw gedachten mooi en zuiver te laten zijn. Vraag ook aan AA Jofiël om dit te doen voor de ruimte.

*Zet een waxine lichtje in een houdertje aan. Dat staat nog leuk ook bijvoorbeeld op een kastje of tafeltje.

*Plaats bloemen, planten of natuurvondsten op de plaats van bestemming.

*Steek af en toe wierook aan.

 

Welke wieroken zouden kunnen helpen?

>Drakenbloed voor bescherming.

>Mirre voor bescherming.

>Opium voor moed.

>Witte salie voor zuivering.

>Roos voor kalme liefdevolle energie.

>Sandelhout voor bescherming zuivering en al het goede.

>Patchouli bescherming bij angst.

>Basilicum bij angst.

>Den verdrijft negativiteit.

Er bestaan ook wieroken die een combinatie van ingrediënten hebben waardoor ze krachtig werken. Google voor de wierook die jij passend vindt.

 

Onthoudt één ding: Daar waar licht schijnt is geen donker. Zonder donker kun je geen licht waarnemen.

Met andere woorden soms is iets gewoon niet fijn, donker of zwaar. Je hoeft daar geen aanstoot aan te nemen.

 

Zoals gezegd je kunt leren hoe dat je entiteiten naar het licht brengt. Ik heb het al velen geleerd maar je dient er wel wat voor te doen. Het kost geen 5 minuten, maar maanden van voorbereiding. Op dit moment verzorg ik geen studie Magische Creator of paranormale cursus. Wil je dit of zoiets graag leren bij mij? Dan kan dat als je een clubje van vier personen hebt, minimaal 1 jaar de tijd hebt, iedere week op cursus komt, veel oefent, etc. mail info@aardekrachtenik.nl en stel je vraag.

 

 

Meditatie ruimte

Wil je ergens mediteren? Maak het dan echt jouw ruimte. Bij voorkeur voel je je al goed in deze ruimte en krijg je niet de kriebels in jouw meditatieruimte. Kies een ruimte die bij jou past. Het is fijn als je een ruimte over hebt maar als jouw meditatieruimte je de kriebels geeft dan is het niet jouw ruimte waar je je hoofd leeg kunt maken.

 

Wat maakt een meditatie ruimte nu extra speciaal zodat jij er ook echt tot rust komt en bijvoorbeeld jouw geest kunt verruimen om het contact met jezelf (en je hogere zelf) te versterken?

*Ga voordat je de ruimte betrekt (vaak) daar zitten. Wordt je blij als je hier bent? Kom je tot rust in deze ruimte? Hoe voelt het in jouw ruimte? Als het allemaal positief is dan weet je dat deze ruimte bij jou past en dat het geschikt is als jouw meditatie ruimte.

*Zet licht in de ruimte. Zoals hierboven al omschreven staat.

*Versier je ruimte met: afbeeldingen van heiligen, bloemen, natuurvondsten etc

*Zorg voor comfortabele stoelen, bank of dikke kussens op de grond.

* Steek kaarsen aan en wierook.

*Zorg dat jouw meditatieruimte van binnenuit afgesloten kan worden zodat je niet gestoord wordt tijdens jouw meditaties.

 

 

 

Energie van anderen:

Gezellig je had visite. Of misschien kwam er wel een vriend uithuilen? Of misschien ontving je wel gasten en waren deze bij nader inzien niet zo aardig en gezellig?

Blijft het nare hangen in je huis?

*Geef de narigheid in gedachten mee aan degene die het bij je achterliet. Doe dit wel liefdevol. Iedereen heeft wel eens een nare dag en liefdevol zijn schept vrede. Ik schreef een blog over liefde en vrede.

* Zet dan je ruimte in het licht (zie hierboven)

*Steek een wierook stokje aan (zie hierboven).

*Brand een kaars voor diegene die de negativiteit achterliet. Spreek hierbij een positieve wens uit.

 

 

Ruimte zuiveren voordat je gasten komen:

*Zet deuren en ramen open.

*Maak de boel letterlijk schoon.

*Zet bloemen in de ruimte.

*Brand wierook : Bijvoorbeeld:

Liefdevolle energie:

Kersen, roos of kaneel.

*Plaats lichtkolommen. 

 

 

Pas verhuisd?

Wil je in jouw nieuwe huis een fijne start maken?

*Begin dan voordat je naar je nieuwe huis gaat eierschalen te verzamelen. Stamp ze fijn en bewaar ze totdat je voor de eerste keer in jouw nieuwe huis terecht kan. Strooi ze dan (zover als het maar kan) rondom jouw nieuwe huis. Bij het gedeelte wat niet lukt omdat je bijvoorbeeld aan een ander huis vastzit en er daardoor niet omheen kunt lopen, maak je het uitstrooien in gedachten af.

*Begroet jouw nieuwe huis bij binnenkomst. Vertel het huis dat je zo blij bent met het huis.

*Zorg dat als het kan dat je alles opnieuw schildert, opruimt wat van de vorige bewoners was tot en met de vloerbedekking aan toe. Lukt dat niet? Maak het dan in ieder geval grondig schoon.

*Zoals al eerder omschreven: brand wierook, zet je huis in het licht en plant bloemen en zet er ook een paar in huis,

*Zegen je huis. Sla een kruis zoals ze bij de kerk doen. Het liefst doe je dit voordat je naar binnenstapt en dan vervolgens in elke ruimte, bij elke deur en bij elk raam. Ik schreef hier al eens een blog over: tel je zegeningen.

* Zeg: "Dank je wel, " tegen je nieuwe huis. Ben dankbaar dat je hier mag wonen. Zie ook de blog dank je wel . Je leest hier hoe dankbaar zijn je veel brengt.

 

 

Had je een andere vraag over het zuiveren van jouw ruimte?

Het is altijd een goed idee om schoon te maken als je voelt dat de energie ergens niet goed is. Oude rommel wegdoen en tweedehands meubels binnenstebuiten keren qua schoonmaken is een goed idee om iets eigen te maken. Doordat je het eigen maakt en letterlijk zuivert maak je iets zuiver.

Wil je nog meer leren? Kijk dan rond op de blogs of meld je aan voor de magische inspiratiemails.

 

Ik wens je veel vreugde in je huis.

Groet Karin

Tip: Engelenhealing

 

Terug naar blog