Wensen werken met de sleutel tot de bron

De sleutel tot de bron

Hoe lukt het om wensen te laten werken?

De bron en wensen die uitkomen.

De sleutel tot de bron

Met jouw wensen aan de bron kun je jouw wens versterken. Cursisten die bij mij op les komen zeggen vaak zodra ze een beetje zitten: “Maar ik mag toch geen huis wensen of een auto?”

Maar natuurlijk wel…!!!!!

Je mag alles wensen wat jij wil. Negen van de tien keer lukt het ook om jouw wens dichterbij of vervuld te krijgen. Dan wordt het meestal even stil. Daarna barst het los! Want het is niet waar, het lukt vaak niet enne: “Ik wens al zo lang dat ik in dat grote huis woon, maar ben nog geen euro dichterbij!”

Ik moet dan in mezelf een beetje lachen. Het is ook logisch dat het niet lukt. De logica ontbreekt vaak echter. Want je doet toch precies wat hoort? Je hebt toch gedaan wat is voorgeschreven? Eigenlijk niet! Je was namelijk de sleutel vergeten. De sleutel die je nodig hebt. Logisch dat de deur niet opengaat.

Meestal barst de boel daarna weer los. Totdat er iemand roept: “Welke sleutel dan? Waar ligt die sleutel dan? HOE DAN???”

Mijn reactie is de volgende: (ik houd ervan om persoonlijke verhaaltjes te vertellen, dus):::

“Door werkzaamheden moest ik verhuizen. Ik zette mijn huis te koop. Waar ik woonde had ik het prima naar mijn zin. Ik had er vele cursisten en leuke contacten. Ik woonde in hét huis waar ik verliefd op was. Mijn kinderen woonden er graag. Ze hadden er vrienden. Alles voelde vertrouwd. Het heeft zes jaar geduurd voordat mijn huis was verkocht. Waar is de sleutel in dit verhaal?”

Houdt dat even vast (of in ieder geval mijn verhaal).

Bij een wens aan de bron spreek je jouw wens uit.

Als dat een huis is dan zeg je: “Ik wil graag dat huis.”

Wil je een auto? Zeg dan: “Ik wil graag die auto.”

Nou helpen er nog meer dingen:

>Je kunt het versterken door te visualiseren.

>Wat ook helpt is je zinsopbouw te veranderen door te zeggen: “Ik bezit dat huis.” Of: “Ik heb die auto.”

>Je kunt ook gebruik maken van magische tools. Gebruik bijvoorbeeld krachtdagen (dit komt een ander keertje aan bod).

> Daarnaast helpen nog een heleboel dingen. Hier is een opleiding op zijn plaats. Want dat leg ik niet zo 1,2,3, uit (ik geef soms les hierin, houdt de site in de gaten of vraag info op per mail).>> volg de droomdag

Bottom line: Je kunt met een wens aan de bron je eerste magische reis starten. Wat heb je nodig? Wat zou de sleutel zijn?

Ik adviseer altijd met kleine dingetjes wensen te beginnen. Dat is namelijk niet zo eng… Want stel nou je krijgt dat huis meteen: NU??? Dan heb je gelijk een probleem erbij. Geloof me, dan is je probleem niet meer te overzien. Je dient dan gelijk een aantal dingen te regelen. Want twee huizen bezitten is waarschijnlijk heel erg duur. Je dient te verhuizen, hypotheek veranderen, Je oude huis verkopen, dingen regelen zoals school voor de kinderen, dokter, adres wijzigen, verzekeringen en dat dan in één keer.

Wens om te starten eerst een gebakje, een tientje, een leuke vriendschap, een leuke vrijer. Vertel op de hierboven omschreven wijze wat je precies wenst. Laat het daarna los. Je mag wel een paar keer per dag je wens kenbaar maken. Maar daarna loslaten. Je bestelling is geplaatst en die vink je dan dus van je lijstje af. Je denkt er niet meer aan maar gaat over tot de orde van de dag.

Nu nadert het moment om je te vertellen over de sleutel. Als je bij mij in de klas zou zitten dan zou ik je nog meer vragen stellen over de sleutel, als je er niet op zou komen. Wetende dat je beter gaat onthouden als je zelf op het idee komt. Maar dat werkt niet als ik zo tegen je al schrijvend zit te praten.

Heb je inmiddels een idee wat de sleutel is? Schrijf het dan op en kijk zo meteen of je het goed hebt. Weet je het? “Geweldig! Goed gedaan!”

Wist je het niet? “Niet getreurd.” Want ik ga het je nu vertellen.

Hoe lukt het me om mijn wensen te laten werken?

De sleutel: Je moet het echt en helemaal willen.

Nu kun je denken: “Maar ik wil toch echt die auto! En jij, Karin jij wou toch ook echt verhuizen?”

Ik wou zeker echt verhuizen. Want door werkzaamheden elders was dit noodzaak. Maar dat was niet het signaal wat ik afgaf. Mijn signaal was: Ik woon hier prima samen met de kinderen. In het huis en de buurt waar ik wil zijn. Ik was zelfs verliefd op dat huis. Hoe kon de bron dit dan begrijpen? Mijn gedachten en gevoelens waren een puinhoop. Althans zo voelde ik het niet, hoor. Ik vond het alleen maar stom dat het zo lang duurde.

Stel jezelf dus de de volgende vragen voordat je je wensen plaatst aan de bron:

*Waar is jouw sleutel?

*Is jouw sleutel een wat?

*Is jouw sleutel gebroken?

*Weet je niet welke sleutel jij dient te kiezen?

*Wens je iets anders dan wat je laat zien?>>> Dus is jouw sleutel wazig?

Kortom hoe kun je jouw sleutel vinden? Door je af te vragen wat je hebt gemist. Of niet ziet...

Zodra je weet wat niet synchroon loopt -en je verandert dit- dan kun je al jouw wensen vervullen.

Hoe weet ik dat zo zeker?

Alles is aanwezig, altijd en voor een ieder. Dat is wat de bron is (en nog meer maar het strekt te ver om dit nu hier toe te lichten).

Je hoeft het maar te vragen.

Dat is mijn advies aan jou.

Start eerst met zuivere vragen aan de bron. Zeg achter iedere vraag die je plaatst: “Dank je wel.”

Zo simpel is het. Gewoon vragen.

 

Ik wens je veel succes. Ik wens dat al jouw wensen worden vervuld.

Lieve groet, Karin

p.s,

 

Heb jij meer dan gewoon wensen? Heb jij dromen? Bestel hier het e-book: "De droom van je leven" Om jouw dromen uit te laten komen...

 

 

 

Terug naar blog