Een bol van licht voor bescherming en kracht

De cirkel van licht

Plaats jezelf in een bol van wit licht.

Waarom?

Lees verder om erachter te komen waarom je jezelf in een bol van wit licht zou zetten.

>Heel belangrijk als je binnen het spirituele/magische aan de slag wilt.

>Je wordt er blij van.

> Je voelt je sterker en meer opgewassen voor, bij en tegen alles.

>Je zet dan ook jouw eigen kracht aan en/of versterkt die.

Met een bol van wit licht zet je jouw bescherming aan. Dat kun je goed gebruiken als je binnen het spirituele aan de slag bent. Het sluit je af zodat je je kunt focussen en helpt je om niet afgeleid te raken. Het helpt je ook om alles wat je niet waarneemt met je (gangbare) zintuigen dat buiten jouw cirkel van wit licht te houden. Zo kun je dus veilig werken binnen jouw bol van wit licht.

>Heksen maken vaak een cirkel eventueel met zout, eventueel met wachters op windrichtingpunten om veilig te kunnen werken.

>In een bol van wit licht kun je astraal reizen.

>Door de bescherming kun je veilig werken als je paranormaal aan de slag gaat. Het beschermt je voor alle dingen van buitenaf.

>Je kunt jouw eigen eiland maken binnen het witte licht waardoor je je kunt afsluiten. Dit eiland kun je inzetten om astraal te reizen, je gids te ontmoeten of andere wezens.

 

Vooralsnog is het het allerbelangrijkste dat je jouw kracht aanzet en/of versterkt door het witte licht. Dit kan je helpen om te stralen, je krachtig te voelen en er zo ook uit te zien.

Je wordt echt blij van het witte licht. Het voelt alsof je het licht in jezelf aanzet. Het helpt je bij alles wat je onderneemt in je leven. Ook al valt het leven soms tegen. Het witte licht geeft je kracht om verder te gaan. Het helpt je om opgewassen te zijn tegen de uitdagingen die het leven met zich meebrengt.

Ken je van die mensen waarbij alles misgaat? Waarbij het leven schijnt te zijn vertrokken? De lichtjes in de ogen van deze mensen is gedoofd. Dat is het tegenovergestelde van in het licht staan. Ik gun het niemand! Ik stuur deze personen altijd veel liefde in gedachte (ik schreef over liefde sturen al eens een blog, klik HIER als je deze wenst te lezen).

 

Hoe?

Lees verder en merk hoe snel en simpel je dit zelf kunt toepassen.

 

Er zijn vele soorten manieren om jezelf in het licht te zetten. Ik deel er hier ééntje met je zodat je meteen kunt ervaren wat de werking is.

Ga ergens rustig zitten en sluit als je dat fijn vindt je ogen.

Visualiseer dat er een bol van wit licht om je heen zit.

Deze bol van wit licht is zo fel maar het verblind je gelukkig niet.

Zeg zoiets als:

  • “Deze bol van wit licht geeft me kracht, moed en maakt me gelukkig.”
  • Of: “deze bol van wit licht beschermt me tegen alles van buitenaf, ik voel me veilig binnen het witte licht.”
  • Of iets wat meer voor jou van toepassing is.

Doe dit vanaf nu iedere dag. Het liefste meteen als je ’s-Ochtends opstaat. Ben je het vergeten en wil je toch gebruik maken van deze kracht? Dan kun je het ook dan toepassen: dus direct. Je hoeft letterlijk alleen maar te visualiseren dat je in een bol van wit licht bent.

Als je het wat verder durft te brengen dan bedenk je dat je onderdeel bent van het witte licht én dat je hierdoor met de kracht van de bron in contact staat. (we bestaan allemaal uit licht want licht is liefde, liefde is waar de bron uit bestaat en jij dus ook!!!).Hierdoor voel je dat jouw eigen kracht toeneemt. De kracht en jouw licht was er altijd al hoor… Maar vaak door het leven van alle dag kun je de toegang niet meer vinden. Of je hebt nooit geweten dat er een toegang was.

 

Wat ga je merken?

Het effect merk je soms meteen, en soms pas als je al langer elke dag jezelf in het licht zet. Maar in ieder geval merk je het volgende:

 

  • Je kracht neemt toe… Daar waar je eerst twijfelde en twijfelde ben je nu zekerder van jouw zaak. Of daar waar je eerst angstig was, boos was, je telkens zorgen maakte, verdrietig was etc. je zet je kracht aan (je liefde, je licht) en langzaam maar zeker merk je dat je situatie anders wordt.
  • Je hebt een betere connectie met jouw hogere zelf (je hogere zelf is dat stukje wat van jou is maar in de bron zit). Door deze connectie weet je. Dit weten geeft je kracht.
  • Je voelt je veiliger, moediger, doelgerichter en krachtig.
  • Je gaat andere mensen aantrekken die gelijkgestemd zijn.
  • Je gaat ook mensen tegenkomen die je hulp nodig hebben.
  • Je wordt jouw blije zelf, in balans.
  • Je voelt je verbonden met alles en iedereen.

 

Zet jezelf vandaag nog in het licht en voel hoe jouw eigen licht je steeds krachtiger laat stralen.

 

Ik wens je enorm veel lichtekracht,

Groet Karin

 

p.s. Wil je graag spiritueel verder groeien?

Heb je interesse in magie, tarot en spiritualiteit?

Zou je graag iedere week gratis magische inspiratie in je inbox willen hebben? Gratis? Aanmelden kan hier. Je ontvangt dan iedere week een mail over: Tarot, magie of spiritualiteit. Er staat altijd een nuttige tip in die je meteen kunt toepassen. Meld je hier direct aan en merk hoe jij spiritueel kan verder groeien.

De tips in de magische inspiratiemail deel ik uitsluitend in de magische inspiratiemails. Dus mis het niet!

Terug naar blog