Overleden huisdier

Contact met je overleden huisdier

Voor velen klinkt het verschrikkelijk eng, maar eigenlijk is het dat niet. Als je overleden bent dan ga je naar “het hiernamaals.” Terug naar de bron. Je laat alles achter je behalve de lessen die je geleerd hebt. Die neem je mee want daarvan ben je gegroeid. Aardse lessen hebben je completer gemaakt. Ik wil het in deze blog met je hebben over geliefde huisdieren die je had en er niet meer zijn. Rond de 31e oktober is de scheidingslijn tussen zij die hier op aarde leven en zij die zijn heengegaan dunner.

Ook (huis)-dieren gaan terug naar de bron. Maar hun spirit blijft vaak nog dicht bij jou. Hierdoor kun je ze nog waarnemen zo rond jou, op geliefde plekjes of zomaar in een droom. Ik vind het een fijn idee dat je juist met je huisdier nog een heel goed contact kunt hebben, ondanks dat deze er niet meer is. Ik hoor je denken: Leuk allemaal maar hoe weet ik nu, enne is dat wel echt zo, ennnnnnne>>>???

Ik ga er hieronder op in. Ik vertel je wat je zoal kunt tegenkomen én als je graag contact wenst wat je dan zou kunnen doen.

Hoe laat jouw huisdier weten dat deze qua geest nog steeds bij jou is?

  • De bekendste: je denkt veel aan jouw huisdier en opeens zie je iets bijvoorbeeld een speeltje of een geliefd hapje zomaar ergens?
  • Of kom je dit telkens tegen als je naar de tv kijkt, op je laptop zit zonder dat je er naar op zoek gaat?
  • Gaat er soms een deur open op dezelfde manier zoals jouw huisdier dat zou doen? Huisdieren kunnen krabbelen aan de deur waardoor deze opengaat, of er juist tegenaan bonken. Vaak hoor je dan hetzelfde geluid waar je zo aan gewend was.
  • Ruik je soms de geur van jouw huisdier? Of de geur van het eten waar jouw beestje zo dol op was? Terwijl het toch echt niet in de buurt is?
  • Voel je jouw overleden huisdier tegen jouw benen aanstrijken?
  • Of zie je een deuk in de bank (of ergens anders) net zoals toen?
  • Heb je jaren later nog dat je het idee hebt dat je dient te gaan lopen met je hond, of dat je voer dient klaar te zetten voor je huisdier? Ik bedoel dan niet iedere dag maar zomaar opeens?
  • Droom je vaak over jouw huisdier?
  • Voel je de troost van jouw overleden huisdier als je verdrietig bent?

 

>> Het voelt niet eng maar allemaal heel gewoon.

>> Juist al die dingen die jouw huisdier zo uniek maakte waardoor je weet, oeh dat lijkt wel… en dan ineens is dat wat je herkende weer weg…

>>Schrijf dat op! Maak een speciaal boekje met dat wat je waarneemt. Je hoeft het met niemand te delen, met niemand te overleggen of te laten beoordelen. Schrijf het voor jezelf op. Juist omdat de flits waarin dit plaatsvindt zo snel weer vervlogen lijkt.

 

Even ter verduidelijking: alles in de bron gaat sneller dan hier op aarde. Dat komt omdat in de bron alles draait op liefde. Liefde heeft een snelle trilling. Zware energie op aarde heeft een langzame trilling.

Door de liefde (in de bron) kun je goed waarnemen wat er om je heen gebeurt. Dit kan doordat er geen blokkades zijn die die liefde tegenhouden. Dus scan jij een ander en een ander jou. Hierdoor weet je. Alles gaat zonder blokkades heel snel.

Alles wat je uit de bron (dus ook zij die overleden zijn) waarneemt gaat dus op supersnel-speed. Omdat de bron uitsluitend uit liefde bestaat.

Om dit te leren waar te nemen is het handig om dit op te schrijven. Zo vorm je jouw eigen erkenning. Je hebt het immers opgeschreven én je vergeet het daarna niet omdat je het hebt opgeschreven.

Heb je behoefte aan contact met jouw overleden huisdier maar neem je niks waar?

Probeer dan tijdens Samhain (31 oktober) dit contact te maken (je kunt te allen tijde contact maken alleen doordat de scheidingslijn tussen overledenen en wij levenden op aarde dunner is op de 31e okt is het dan gemakkelijker).

 

Plaats jezelf eerst in een bol van wit licht.

Het gemakkelijkst is het als je rustig ergens gaat zitten of liggen. Sluit je ogen en adem diep in en weer uit. Doe dit een paar keer totdat je voelt dat je geheel rustig bent. Herhaal voor jezelf de naam van jouw huisdier een paar keer. Als je het wil mag je ook de naam roepen zoals je altijd deed.

Als je het fijn vind dan kun je ook de engelen vragen om je te helpen. Bijvoorbeeld AA Michaël (voor spirituele groei, dat kan je wel gebruiken op dit moment) of AA Azraël die voor het welzijn van de dieren zorgt, of misschien heb je een andere engel in gedachten.

Vraag om bijstand van AA en vraag of zij je nu willen helepen om jouw overleden huisdier (zeg daarvan dan gewoon de naam) zich te tonen.

Dit tonen kan op velerlei manieren: Je ziet jouw huisdier, je ruikt jouw huisdier, je voelt jouw huisdier, je hoort jouw huisdier. Dit neem je dan waar binnenin jou. Dus niet zodat je het kan vastpakken.

 

Vraag aan jouw huisdier hoe het gaat. Overleg je verdriet, schuldgevoel, angst etc. maar ook dat  je zo blij was met jouw huisdier, en hoe je deze mist. Vraag als je dat wil of dat jouw huisdier nog af en toe bij je langs wil komen. Vraag bijvoorbeeld of deze een teken wil geven als deze er is.

Rond het af en zeg tot ziens. Zeg ook dank je wel tegen jouw huisdier, voor nu en voor toen. Bedank de AA die je hebben bijgestaan.

Schrijf daarna op wat je hebt ervaren.

Ik hoop van harte dat dit je verder helpt.

Groet Karin

tip: Leuke droomquiz

tip: Engelenhealing

 

 

 

 

 

Terug naar blog